Binance Learn and Earn Quiz Answers Today 21 July 2022

Binance Learn and Earn Quiz Answers Today – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know that “Binance Learn and Earn Quiz Answers Today 21 July 2022”? By the way, people are searching this question very much on Google in India.

Advertisements
Binance Learn and Earn Quiz Answers Today

Binance Learn and Earn Quiz Answers Today 21 July 2022

Date21th July 2022
Time12:30 PM IST
RewardUpto $10000
Advertisements

Binance Learn and Earn Quiz Answers PAXG

Q 1. The value of a PAXG token is equal to:

Answer – 1 troy oz. of physical gold

Q 2. How do I know PAXG is fully backed by physical gold?

Answer – An independent auditing firm performs monthly checks on Paxos’ gold reserves.

Q 3. PAXG storage fees are

Answer – 0.00%

Q 4. When you own PAXG, you own physical gold. True or false?

Answer – True

Q 5. Paxos holds all customer assets, including PAXG, safely separate from any corporate funds and the company balance sheet. True or False?

Answer – True

Q 6. PAXG is regulated and approved by _

Answer – New York State Department of Financial Services

Q 7. How can a PAXG holder look up their vaulted physical gold’s serial number and physical characteristics?

Answer – Enter their Ethereum wallet address on the PAXG lookup tool.

Q 8. Where are PAXG’s physical gold reserves stored?

Answer – London Bank Vaults

Q 9. Which gold tokens can be redeemed for physical gold?

Answer – PAX Gold (PAXG)

Q 10. PAXG is built as an _

Answer – ERC-20 token on the Ethereum blockchain

Advertisements

Also Read – Best Electric Kettle Under 1500



Conclusion – Friends, you have got this “Binance Learn and Earn Quiz Answers Today 21 July 2022” How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible.

Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook For Latest Tech News and All Updates.

Leave a Comment