KBC Marathi Offline Quiz Answers Today 4 July 2022

|


KBC Marathi Offline Quiz Answers Today – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know that “KBC Marathi Offline Quiz Answers Today 4 July 2022”? By the way, people are searching this question very much on Google in India.

Advertisements

Also Read – 10 Best Super Fast Charger App for Android

KBC Marathi Offline Quiz Answers Today, Marathi KBC Questions and Answers, Kon Honaar Crorepati Question Answer

KBC Marathi Offline Quiz Answers Today 4 July 2022

Q1) When was Rajiv Gandhi Khel Ratna Award given for the first time?

Answer: 1991

Q2) Which of the following place where Gautama Buddha died?

Answer: Kushinagar

Advertisements

Q3) Who is the author of the book ‘The Ickabog’?

Answer: J K Rowling

Q4) Which Indian state became the first “Har Ghar Jal” state?

Answer: Goa

Q5) Which state organized the first edition of the tribal cultural festival called ‘Zo Kutpui’ in the year 2020?

Answer: Mizoram

Q6) How many medals did the Indian Olympics team win at the 2020 Tokyo Olympics?

Answer: 7

Q7) Which state commenced the operations of India’s first Inter-City Electric Bus Service?

Answer: Maharashtra

Q8) Who among the following rulers was popular by the name of ‘Lakh Baksh’?

Answer: Qutub-ud-din Aibak

Q9) What is the name of the app launched by ‘The Reserve Bank of India’ to help visually challenged people identify currency?

Answer: MANI

Q10) In terms of the total area, what is India’s global rank?

Answer: 5

Advertisements

Related:-

Conclusion – Friends, you have got this “KBC Marathi Offline Quiz Answers Today 4 July 2022” How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. KBC Marathi Offline Quiz Answers Today 4 July 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link