×


KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 1 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2021

Q 1. In 2018, which famous personality was appointed as the official brand ambassador of Sikkim?

A. Irfan Khan
B. Naseeruddin Shah
C. Akshay Kumar
D. A R Rahman

Answer – A R Rahman

Advertisements

Q 2. Which of the following Indian cricketer life membership by the Marylebon Cricket Clib (MCC) on 19 October 2021 along with Harbhajan Singh?

A. Rohit Sharma
B. Rishabh Pant
C. Virat Kohli
D. Javagal Srinath

Answer – Javagal Srinath

Q 3. Which of the following is the oldest Smriti?

A. Manu Smriti
B. Yajnavalkya Smriti
C. Narad Smriti
D. Brihaspati Smriti

Answer – Manu Smriti

Q 4. Which of the following is the oldest stone strcture in India?

A. Taj Mahal
B. Qutub Minar
C. Red Fort
D. The Great Stupa at Sanchi

Answer – The Great Stupa at Sanchi

Q 5. The Earth is a ___?

A. Comet
B. Planet
C. Star
D. Satellite

Answer – Planet

Q 6. Which term is used when a player violates the rules in Badminton?

A. Error
B. All Out
C. Mestake
D. Fault

Answer – Fault

Q 7. Which scripture was caled his “Mother” by Gandhiji?

A. Bhagwat Gita
B. The New Testament
C. Ramayana
D. The Holy Quran

Answer – Bhagwat Gita

Advertisements

Q 8. The Worldwide Great Depression happend in which year?

A. 1936
B. 1928
C. 1029
D. 1930

Answer – 1929

Q 9. What tree is particularly associated with Buddha?

A. Bodhi Tree
B. Peepal Tree
C. Banyan Tree
D. Oak Tree

Answer – Bodhi Tree

Q 10. Which of the following state is the ‘Partner State’ in this year’s India International Trade Fair (IITF)?

A. Sikkim
B. Bihar
C. Assam
D. Uttar Pradesh

Answer – Bihar


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 2 December 2021

Leave a Comment

Copy link