KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 1 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2022

Advertisements

Q1) Eden Garden is situated at which place?

Answer: Kolkata

Q2) Which writter wrote famous book names ‘Malgudi Days’?

Answer: R K Nrayan

Q3) In which year was the state of Maharashtra Official formed?

Answer: 1960


Q4) Which of these is the India’s only active volcano located on Andaman and Nikobar island?

Answer: Barren Island

Q5) On which river is Hirakud dam duilt?

Answer: Mahanadi

KBC Parimatch Quiz Answers Today 1 December 2022

Advertisements

Q1) In which year was ‘Project Crocodile’ started?

Answer: 1975

Q2) Which city is known as ‘The Eternal City’?

Answer: Rome

Q3) Which channel saperates Andaman & Nikobar Island from each other?

Answer: 10 degree channel

Q4) Which article gives authority to the President of India to declare a Financial Emergency?

Answer: Answer: Article 360

Q5) When is the ‘World Environment Day’ celebrated?

Answer: 5 June

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 1 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 1 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link