×


KBC Offline Quiz Answers Today 10 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 10 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 10 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 10 December 2021

Q 1. Who is known ad ‘Lord of Ayurveda’?

A. Lord Kubera
B. Lord Dhanvantari
C. Lord Ganesha
D. Maharishi Valmiki

Answer – Lord Dhanvantari

Advertisements

Q 2. Who was the brother-in-law of the Indian emperor Harshavardhan?

A. Grahavarmana
B. Banabhatta
C. Devagupta
D. Bhaskaravarman

Answer – Grahavarmana

Q 3. Which of the following is a thin disk that is used to store data?

A. Printer
B. DVD
C. CPU
D. Keyboard

Answer – DVD

Q 4. Leatherbacks and Ridleys are types of what?

A. Crocodiles
B. Snackes
C. Frogs
D. Turtles

Answer – Turtles

Q 5. Which of the following is the writer of Kavyadarsha and Dasakumaracharita?

A. Kalidasa
B. Vishakhadatta
C. Bharavi
D. Dandin

Answer – Dandin

Q 6. In Which of these hindi film, Akshay Kumar and Amitabh Bachchan have worked together?

A. Ek Rishtaa: The Bond of Love
B. Singh is King
C. Boss
D. Padman

Answer – Ek Rishtaa: The Bond of Love

Q 7. Which among the following is the main crop of Madhya Pradesh?

A. Ragi
B. Bajra
C. Rice
D. Wheat

Answer – Wheat

Advertisements

Q 8. How many total squares are there on a chessboard?

A. 64
B. 204
C. 200
D. 201

Answer – 204

Q 9. Where does the Caesar salad originate from?

A. Mexico
B. England
C. Canada
D. Italy

Answer – Mexico

Q 10. In chess, who recently became the 21st Woman Grand Master from India?

A. Subbaraman Vijayalakshmi
B. Divya Deshmukh
C. Harika Dronavalli
D. Tania Sachdev

Answer – Divya Deshmukh


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 10 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 11 December 2021

Leave a Comment

Copy link