KBC Offline Quiz Answers Today 10 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 10 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 10 nov 2021

Also Read – Whatsapp Web Image Editor

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 10 November 2021

Q 1. What was the theme of the International Day for Biological Diversity for the year 2021, observed on 22 May?

Answer: We’re part of the solution

Advertisements

Q 2. Which of these is produced by a mold?

Answer: Penicillin

Q 3. Who among the following has been named as the White Lightning in cricket?

Answer: Allan Donald

Q 4. What is the process of carrying of top soil by wind and water known as?

Answer: Soil Erosion

Q 5. Which bank is the banker of the Banks in India?

Answer: RBI

Q 6. Who is the author of the book ‘Forbidden Verses’?

Answer: Abu Nuwas

Q 7. The freshwater stream that feeds into a larger stream or river is known as?

Answer: Tributary

Q 8. The Titanic sank in which year?

Answer: 1912

Q 9. Golden temple is situated in which of the following state?

Answer: Punjab

Advertisements

Q 10. A major Bamboo Agarbatti Stick making unit named “Keshari Bio Products LLP” has been inaugurated at Bajali district which state?

Answer: Assam


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 10 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link