KBC Offline Quiz Answers Today 10 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 10 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 10 sep 2021

Also Read | How to Install Windows 11 on Android Phone?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 10 September 2021

Q 1. Before nationalization, the State Bank of India was know as/

A. General Bank of India
B. Bank of Hindustan
C. Grand Bank
D. Imperial Bank of India

Answer – Imperial Bank of India

Advertisements

Q 2. What is the number of Ribs present in the Human body?

A. 23
B. 24
C. 25
D. 22

Answer – 24

Q 3. Which bird constructs the largets unit nest structure in the world?

A. Red-billed Quelea
B. Mountain Dronge
C. Sociable Weaver
D. Ostrich

Answer – Sociable Weaver

Q 4. R.K. Narayan has written which of the following book?

A. Swamy and Friends
B. Geetanjali
C. We the people
D. Panchtantra

Answer – Swamy and Friends

Q 5. Among the following, what is Canada’s national summer sport?

A. Hockey
B. Lacrosse
C. Basketball
D. Football

Answer – Lacrosse

Advertisements

Q 6. Between which of the following countries, Tipaimukh dam is a topic of dispute?

A. India and China
B. India and Myanmar
C. India and pakistan
D. India and Bangladesh

Answer – India and bangladesh

Q 7. The first traders to discover a sea rout to india were from wich place?

A. Portigal
B. Russia
C. England
D. Netherland

Answer – Portigal

Q 8. Which actor plays the role of God in the film “God Tussi Great Ho”?

A. Sanjay Dutt
B. Shahrukh Khan
C. Amitabh Bachchan
D. Salman khan

Answer – Amitabh Bachchan

Q 9. Gruyere is a cheese that originated in which country?

A. France
B. Switzerland
C. Autria
D. Germany

Answer – Switzerland

Advertisements

Q 10. What is the new brand name India’s premium cotton, launched in 2020, in the World Cotton Trade?

A. Bharat Cottun
B. Maharaja Cottun
C. Incredible Cottun
D. Kasturi Cotun

Answer – Kasturi Cotun


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 10 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

1 thought on “KBC Offline Quiz Answers Today 10 September 2021”

Leave a Comment

Copy link