KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 11 nov 2021

Also Read – Whatsapp Web Image Editor

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2021

Q 1. The famous book “Mritunjay” is based on which of the following charectoer in Mahabharata?

A. Arjuna
B. Bhima
C. Karna
D. Nakula

Answer – Karna

Advertisements

Q 2. Which of the following is not a hill station?

A. Lonavala
B. Khandala
C. Gulmarg
D. Mumbai

Answer – Mumbai

Q 3. Which of the following disease is caused by protozoa?

A. Commin Cold
B. Pneumonia
C. Malaria
D. Cholera

Answer – Malaria

Q 4. Indian sportsperson Lakshya Sen is known for which sports?

A. Judo
B. Badminton
C. Kabaddi
D. Wrestling

Answer – Badminton

Q 5. What is the reason for the red colour in the red soil?

A. Phosphoric Acid
B. Calcium
C. Nitrogen
D. Iron

Answer – Iron

Q 6. In Which year was passed consumer Protection Act passed/

A. 1986
B. 1985
C. 1999
D. 1975

Answer – 1986

Advertisements

Q 7. What is it called when two rivers flow into each other?

A. Watershed
B. Source
C. Confluence
D. None of the above

Answer – Confluence

Q 8. Which central sector scheme has completed 3 years on February 24th 2021?

A. PM Kisan Sampadan Yojana
B. PM Kisan Samman Nidhi
C. Krishi Sanchayee Yojana
D. Operation Greens

Answer – PM Kisan Samman Nidhi

Q 9. babur was the founder of which empire?

A. Chola Empire
B. Gupta Empire
C. Mahatha Empire
D. Mughal Empire

Answer – Mughal Empire

Q 10. Which Bollywood personality has recived an honorary doctorate from Mebourne’s La Trobe University?

A. Priyanka Chropra
B. Shah Rukh Khan
C. Madhuri Dixit
D. Aishwarya Rai Bachchan

Answer – Shah Rukh Khan


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link