KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 11 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2022

Advertisements

Q1) According to Hindu Belief| Who was the father of Kamsa?

Answer: King Ugrasena

Q2) Which of the following is the hardest substance on earth?

Answer: Diamond

Q3) The term “Dolphon Kick” is associated with which of the following games?

Answer: Swimming


Q4) Influential composer Wolfgang Amadeus Mozart was born in which of these countries?

Answer: Austria

Q5) Who among the following wrote the line “I find hope in the darkest of days| and focus in the brightest. I do not judge the universe”?

Answer: Dalai Lama

KBC Parimatch Quiz Answers Today 11 November 2022

Q1) Which of the following state is famous for cruises?

Answer: Goa

Q2) The Sangai Festival is celebrated in which of the following Indian state?

Answer: Manipur

Q3) In which of the following cities was the final of iPL 2009 played?

Answer: Johannesburg

Q4) Which of the following book is written by M.O. Mathai, the private secretary to India’s first Prime Minister Jawahar Lal Nehru?

Answer: Reminiscences of the Nehru age

Q5) What is a group of island closely scattered in a body of water known as?

Answer: Archipelago

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 11 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 11 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link