KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 11 Oct 2021

Also Read | boAT Storm Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2021

Q 1. Which country recently lest-fired its new S-500 air defence missile system?

A. Afganistan
B. England
C. Russia
D. Germany

Answer – Russia

Advertisements

Q 2. Which former Australian cricketer got his nickname “Dizzy” from his Australian cricket teamamtes?

A. Adam Gilchrist
B. Brett Lee
C. Glenn McGrath
D. Jason Gillespie

Answer – Jason Gillespie

Q 3. Late A.P.J. Abdul Kalam has written which of the following autobiography?

A. Wings of Fire
B. Samidha
C. Malgudi Days
D. Diwan-E-Ghalib

Answer – Wings of Fire

Q 4. What was Myanmar formerly known as?

A. Rangoon
B. Burma
C. Saigon
D. Somalia

Answer – Burma

Q 5. What is the study of visceral organs called?

A. Angiology
B. Arthrology
C. Anthropology
D. Splanchnology

Answer – Splanchnology

Q 6. The Largest dolphin species orca is also known as?

A. Tucuzi
B. Baiji
C. Killer Whale
D. Bottlenose

Answer – Killer Whale

Advertisements

Q 7. Under the national pension system, the government notified a hike in the forgein direct investment limit up to what percentage?

A. 84%
B. 74%
C. 64%
D. 70%

Answer – 74%

Q 8. Who was the first woman President of India?

A. Pratibha Patil
B. Sushma Swaraj
C. Sonia Gandhi
D. Indira Gandhi

Answer – Pratibha Patil

Q 9. The ancient city of Machu Picchu is in which country?

A. new York City
B. Tel-Aviv
C. Peru
D. Canberra

Answer – Peru

Q 10. Which of the following languages is the oldest of the Dravidian Languages?

A. Tamil
B. Telugu
C. Malayalam
D. Kannada

Answer – Tamil


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link