KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 11 Oct 2022

Read | Apple Released iOS 16.0.3 Update with Bug & Security Fixes

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following is not a type of alcohol?

Answer – Maple Syrup

Q 2. Which of the following singers won National Award for Best Male Playback Singer in 2019?

Answer – B. Praak

Q 3. Which of the following items can not be used for the storage of data?

Answer – Mouse


Q 4. Which of the following cannot be used to make butter?

Answer – Water

Q 5. Which of the following items can be generally found in a toolbox?

Answer – Screw Driver

KBC Parimatch Quiz Answers Today 11 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following beverages does not contain caffein?

Answer – Lemonade

Q 2. Which of the followinf captains is the only one to win both 50 over and the 20 over versions of the ICC Men’s Cricket World Cup?

Answer – M.S. Dhoni

Q 3. What was the original name of the legendary Indian Singer Manna Dey?

Answer – Prabodh Chandra Dey

Q 4. In which month is the festival ‘Visu’ celebrated in Kerala?

Answer – April

Q 5. Which of the following is not found in human beings?

Answer – Tail


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 11 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 11 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link