KBC Offline Quiz Answers Today 12 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 12 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 12 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 12 December 2022

Advertisements

Q1) Which day is celebrated as World Press Freedom Day?

Answer: 3rd May

Q2) Which city is also called diamond city of India?

Answer: Surat

Q3) Mars appears red because of presence of the following compounds on its surface?

Answer: Iron Oxide


Q4) How to stay safe from financial frauds?

Answer: All of the above

Q5) What is the name of the world’s first female astronaut?

Answer: Valentina Tereshkove

KBC Parimatch Quiz Answers Today 12 December 2022

Advertisements

Q1) Babur was the founder of which empire?

Answer: Mughal empire

Q2) The term ‘Slam’ is associated with which of the following sports?

Answer: Tennis

Q3) In which year was ‘Doordarshan’ founded in India?

Answer: 1959

Q4) Which of the following is India’s first Atomic research reactor?

Answer: Apsara

Q5) Who is the author of the book ‘The Diary of a Young Girl’?

Answer: Anne Frank

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 12 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 12 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link