KBC Offline Quiz Answers Today 12 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 12 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 12 nov 2021

Also Read – Whatsapp Web Image Editor

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 12 November 2021

Q 1. Which of the following is a Vitamin?

A. Keratic
B. Riboflavin
C. Insulin
D. Andrenaline

Answer – Riboflavin

Advertisements

Q 2. How big is an Olympic sized swimming pool in meters?

A. 50 meters long and 25 meters wide
B. 25 meters long and 50 meters wide
C. 40 meters long and 25 meters wide
D. 50 meters long and 15 meters wide

Answer – 50 meters long and 25 meters wide

Q 3. What Percentage of food comes from soils?

A. 75%
B. 85%
C. 55%
D. 95%

Answer – 95%

Q 4. Who was the first Indian Governor of RBI?

A. H V R Iyengar
B. C D Deshmukh
C. L K Jha
D. B N Adarkar

Answer – C D Deshmukh

Q 5. Which section of the river has the steepest gradient?

A. Lower course
B. Middle course
C. Upper course
D. None of the above

Answer – Upper course

Q 6. Which of the following book is written by Harivansh Rai Bachchan?

A. malavikagnimitram
B. Natyashastra
C. Samidha
D. Madhushala

Answer – Madhushala

Advertisements

Q 7. Which of the following monuments was built by Shah Jahan in Agra?

A. Red Fort
B. Taj Mahal
C. Jantar Mantar
D. Ellora caves

Answer – Taj Mahal

Q 8. Which of the folowing state is famous for old churches?

A. Goa
B. Kolkata
C. Bihar
D. Himachal Pradesh

Answer – Goa

Q 9. Which Bollywood actor has been felicitated wich the ” Excellence in Cinema” Award by the Victorian Government?

A. Priyanka Chopra
B. Shekhar Kapoor
C. Shah Rukh Khan
D. Deepika Padukone

Answer – Shah Rukh Khan

Q 10. Where is the headquarters of the International Commission on Large Dams (ICOLD), which made news earlier this year?

A. Geneva
B. Paris
C. Rome
D. Lausanne

Answer – Paris


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 12 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link