KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 12 Oct 2021

Also Read | EvoFox Nebula RGB Gaming Headphones Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2021

Q 1. A Place where wild animals live is known as?

A. Sanctuary
B. Lair
C. Zoo
D. Stable

Answer – Lair

Advertisements

Q 2. The Indian Football team’s first appearance in Olympics was in which city?

A. Los Angeles
B. Tokyo
C. London
D. Greece

Answer – London

Q 3. In which Ocean is Mauritius Located?

A. Atlantic Ocean
B. Pacific Ocean
C. Arctic Ocean
D. Indian Ocean

Answer – Indian Ocean

Q 4. The Indian Olympic Association had appointed which business conglomerate as a sponsor for the Indian Contingent at the Tokyo Games 2021?

A. Adani Group
B. JSW Group
C. Panasonic
D. Amul

Answer – Adani group

Q 5. The Branch of Biology Dealing with the study of cell is known as?

A. Histology
B. Cytology
C. Psychology
D. Physiology

Answer – Cytology

Q 6. Which of the following book is written by Louis Fischer?

A. Wings of Fire
B. Eternal India
C. Gandhi and Stalin
D. We the People

Answer – Gandhi and Stalin

Q 7. What is the Currency of Insrael?

A. Dollar
B. Pound
C. Dinar
D. Shekel

Answer – Shekel

Advertisements

Q 8. India is Situated in Which Continent?

A. Asia
B. Africa
C. Europe
D. Australia

Answer – Asia

Q 9. Who was the first Vice-President of India?

A. Rajiv Gandhi
B. Dr. Sarvepalli RadhaKrishnan
C. Indira Gandhi
D. Dr. Zakir Hussain

Answer – Dr. Sarvepalli RadhaKrishnan

Q 10. What is the capital of the Falkland Island?

A. Jerusalem
B. Port Blair
C. Port Stanley
D. Ottawa

Answer – Port Stanley


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

3 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2021”

Leave a Comment

Copy link