KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 12 Oct 2022

Read | Redmi A1+ Confirmed to Launch in India on October 14

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2022

Advertisements

Q1) Which country did pizza originate from?

Answer: Italy

Q2) Which of the following legendary singers was music director R.D. Burman married to?

Answer: Asha Bhosle

Q3) IDFC FIRST Bank Premium Banking Program has which of the below?

Answer: All of the above


Q4) Which of these Indian states share its borders with bangladesh?

Answer: Meghalaya

Q5) The first microprocessors were used in which of the following machines?

Answer: Calculators

KBC Parimatch Quiz Answers Today 12 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following cities of Madhya Pradesh is located on the banks of the river Shipra?

Answer – Ujjain

Q 2. A lead pencil generally contains which of the following subsances in its code?

Answer – Graphite

Q 3. The highest mountain in Africa, Mount Kilimanjaro is located in which country?

Answer – Tanzania

Q 4. In the history of the Olympics, which nation has won the most number of gold medals in Men’s Hockey?

Answer – India

Q 5. The International Day of Yoga has been celebrated across the world annually starting from which year?

Answer – 2015


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 12 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 12 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link