×


KBC Offline Quiz Answers Today 13 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 13 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 13 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 13 December 2021

Q 1. Which among the following state is the origin of the sweet dish ‘Dasundi’?

A. Kerala
B. Gujarat
C. Bihar
D. Punjab

Answer – Gujarata

Advertisements

Q 2. Who has been appointed as the Chairman of the newly constituted development finance institution – National Bank for Financing Infrastructure and Development (NaBFID)?

A. Girish Chandra Chaturvedi
B. Raj Kumar Talwar
C. Sandeep Bakshi
D. K.V. Kamath

Answer – K.V. Kamath

Q 3. The surplus earned by a factr other than land in the short perion is referred to as?

A. Economic Rent
B. Quasi-Rent
C. Net Rent
D. Super Normal Rent

Answer – Quasi-Rent

Q 4. The form of fanrming is which farmers focus on growing enough food to feed themselves and other family members in knows as?

A. Organic Farming
B. Industrial Farming
C. Lay Farming
D. Subsistence Agriculture

Answer – Subsistence Agriculture

Q 5. Which of the following singer has also been a television host and an actor?

A. Jagjit Singh
B. Udit Narayan
C. Kumar Sanu
D. Sonu Nigam

Answer – Sonu Nigam

Q 6. On average, for how many days does a bumblebee live?

A. 30 Days
B. 45 Days
C. 28 Days
D. 40 Days

Answer – 28 Days

Q 7. Which is the most powerful piece on a chessboard?

A. King
B. Queen
C. Knight
D. Pawn

Answer – Queen

Advertisements

Q 8. Early blight is a disease of which vegetable that is caused by the fungus Alternaria solani?

A. Rice
B. Maize
C. Potato
D. Sugarcane

Answer – Potato

Q 9. Which of the following is not a fossil fuel?

A. Wood
B. Petroleum
C. Coal
D. Natural Gas

Answer – Wood

Q 10. Which of the following author wrote the novel ‘Godaan’?

A. Munshi Premchand
B. Gulzar
C. Mirza Ghalib
D. Sudha Muty

Answer – Munshi Premchand


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 13 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 14 December 2021

Leave a Comment

Copy link