KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 13 Oct 2021

Also Read | EvoFox Nebula RGB Gaming Headphones Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2021

Q 1. Who is the author of “Death in The castle”?

A. Thomas Mann
B. H.P Nanda
C. Pearl S. Buck
D. John Gunther

Answer – Pearl S. Buck

Advertisements

Q 2. The Oval Stadium in England is Associated with?

A. Polo
B. Cricket
C. Hockey
D. Football

Answer – Cricket

Q 3. The Concept of Goods an Services Tax (GST) originated in which Country?

A. India
B. United State of America
C. Germany
D. Canada

Answer – Canada

Q 4. What is the social media platform being developed by bangladesh as an alternative for facebook?

A. Whatchat
B. JogaJog
C. Talon
D. CloutHub

Answer – JogaJog

Q 5. India is located in which hemisphere?

A. North Eastern Hemsphere
B. East Eastern Hemsphere
C. South Eastern Hemsphere
D. West Eastern Hemsphere

Answer – North Eastern Hemsphere

Q 6. In which year was ISRO established?

A. 1967
B. 1968
C. 1969
D. 1965

Answer – 1969

Advertisements

Q 7. Which big cat species has the longest canine teeth?

A. African Lion
B. Siberian Tiger
C. Indian Tiger
D. Clouded Leopard

Answer – Clouded Leopard

Q 8. Bathukamma is a part of which festival?

A. Ugadi
B. Makar Sankranti
C. dassera
D. Deepavali

Answer – dassera

Q 9. Which of the following is the folk dance of Uttarakhand?

A. Jhora
B. Ghumar
C. Kathakali
D. Laho

Answer – Jhora

Q 10. Where is Indian Immunologicals Limited (IIL) Located?

A. Mumbai
B. Hyderabad
C. Benguluru
D. Chennai

Answer – Hyderabad


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2021”

Leave a Comment

Copy link