KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 13 Oct 2022

Read | Redmi A1+ Confirmed to Launch in India on October 14

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2022

Advertisements

Q1) A Watermelon consitutes approximately 01% of which these?

Answer: Water

Q2) Launched in 2022, which is India’s first gas exchange to be authorised by Petroleum and nature gas Regulatory Board?

Answer: India Gas Exchange

Q3) Evan Spiegel, Bobby Muphy and Reggie Brown are the founder of which of these social media platform?

Answer: Snapchat


Q4) Who among these authors wrote the book ‘Life of Pi’?

Answer: Yann Martel

Q5) Which is the oldest university among the following options?

Answer: Unversity Of Bombay

KBC Parimatch Quiz Answers Today 13 October 2022

Advertisements

Q 1. In which year was the Constitution of India amended for the first time since being adopted in 1959?

Answer – 1951

Q 2. The Khajuraho Group of Monuments were constructed during the rule of which of these dunasties?

Answer – Chandelas

Q 3. Which of the following branch of biology deals with study of viruses?

Answer – Virology

Q 4. In which year did India win its first men’s ODI Cricket World Cup?

Answer – 1983

Q 5. Which of the following usually has a sour flavour?

Answer – Lemon


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 13 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 13 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link