KBC Offline Quiz Answers Today 13 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 13 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 13 sep 2021

Also Read | How to Install Windows 11 on Android Phone?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 13 September 2021

Q 1. In Wich Year SBI was Founded?

A. 1955
B. 1958
C. 1962
D. 1965

Answer – 1955

Advertisements

Q 2. Which is the vertebeate that has a two-chamberad heart?

A. Crocodile
B. Snake
C. Blue Whale
D. Fish

Answer – Fish

Q 3. Which is the longest reptile in the world?

A. King Cobra
B. Reticulated Python
C. Emerald Tree Boa
D. Crocodile

Answer – Reticulated Python

Q 4. Dr. Masti Venkatesh Iyengar was a well-known writer in wich language?

A. Malayalam
B. Telugu
C. Kannada
D. Tamil

Answer – Kannada

Q 5. The Rowlatt Act was passed in which year?

A. 1921
B. 1919
C. 1923
D. 1916

Answer – 1919

Advertisements

Q 6. Before 1894, basketball games were played with what sort of ball?

A. Handball
B. Basketball
C. Soccer Ball
D. American Football

Answer – Soccer Ball

Q 7. Jadugoda mines are popularly known for the mining of?

A. Iron ore
B. Mica
C. Gold
D. Uranium

Answer – Uranium

Q 8. Which actress was starred opposite Raj kapoor in the movie “barsaat”?

A. Nargis
B. Madhubala
C. Meenakumari
D. Asha Parekh

Answer – Nargis

Q 9. Which of the following is a Bengali Sweet?

A. Kheer
B. Rasgulla
C. Kulfi
D. Payasam

Answer – Rasgulla

Advertisements

Q 10. Who is the current of the Parliamentry Standing Commitee on Information Technology?

A. Meenakshi Lekhi
B. Adhir Ranjan Chowdhary
C. Girish Bapat
D. Shashi Tharoor

Answer – Shashi Tharoor


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 13 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link