×


KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 14 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2021

Q 1. Which of the following movie has Govinda and Sanjay Dutt in the lead role?

A. Coolie No. 1
B. Haseena Maan Jaegi
C. Baastav
D. Bhagam Bhaag

Answer – Haseena Maan Jayegi

Advertisements

Q 2. Which Indian footballer was the first to join a team in America’s Major League Soccer, singing for the Kansas City Chiefs in 2010?

A. Bhaichung Bhutia
B. Shabbir Ali
C. Sunil Chetri
D. Anirudh Thapa

Answer – Sunil Chhetri

Q 3. Chicken Tikka Masala was invented in which of the following country?

A. Scotland
B. Japan
C. Germany
D. Australia

Answer – Scotland

Q 4. Who has been newly appointed as the Chairperson of National Company Law Appellate Tribunal (NCLAT)?

A. Ramalingam Sudhakar
B. Sudhansu Jyoti Mukhopadhaya
C. Ashok Bhushan
D. B L Bhat

Answer – Ashok Bhushan

Q 5. Which beetle is the strongest insect on the planet earth?

A. Horned Dung Beetle?
B. Longhorn Beetle
C. Hercules Beetle
D. Stag Beetle

Answer – Horned Dung Beetle

Q 6. What is the home country of the professional tennis player Roger Fedrer?

A. England
B. Canada
C. Israel
D. Switzerland

Answer – Switzerland

Q 7. Who announced the introduction of National Food Secutrity Act?

A. Pranab Mukharjee
B. Dr. Manmohan Singh
C. P. Chidambaram
D> Arun Jaitley

Answer – Pranab Mukharjee

Advertisements

Q 8. What does water turn into when its heated?

A. Dew
B. Snow
C. Steam
D. None of the above

Answer – Steam

Q 9. Which of the following book is written by Dante?

A. Gandhi and Stalin
B. The Divine Comedy
C. My Master
D. History

Answer – The Divine Comedy

Q 10. Which among the following is a place in Larkana district of the Sindh province in Pakistan?

A. Alamgirpur
B. Harappa
C. Rangapur
D. Muhenjo Daro

Answer – Mohenjo Daro


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 15 December 2021

Leave a Comment

Copy link