KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 14 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2022

Advertisements

Q1) Who was the first women judge of the Supreme Court of India?

Answer: Fatima Beevi

Q2) An unknown caller claims to be from IDFC FIRST Bank and asks for your account/card details. What will you do?

Answer: Refuse to share details and disconnect the call

Q3) Which of the following countries is not a member of SAARC?

Answer: China


Q4) Which is the longest day of the year?

Answer: 21st June

Q5) Who composed the famous song ‘Sare Jahan Se Accha’?

Answer: Mohammad Iqbal

KBC Parimatch Quiz Answers Today 14 December 2022

Advertisements

Q1) On which planets, due to its clockwise (east to west) rotation on the axis, the Sun rises in the west and sets in the east?

Answer: Venus & Uranus

Q2) Which rocks are formed from the cooling and solidification of magma and lava?

Answer: Igneous

Q3) Who played the negative role in the movie ‘Gupt’?

Answer: Kajol

Q4) When is International Men’s Day celebrated?

Answer: 19th September

Q5) Since which of the following year ‘Winter Olympics’ are held?

Answer: 1924

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 14 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link