KBC Offline Quiz Answers Today 14 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 14 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 14 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 14 November 2022

Advertisements

Q1) Which of the following players won the US Open Men’s Title in 2020?

Answer: Dominic Thiem

Q2) Which of the following cricketers has scored 14000 runs in T20 Cricket?

Answer: Chris Gayle

Q3) What kind of acid helps in converting milk into curd?

Answer: Lactic Acid


Q4) Cocoa is a term used in which of the following sports?

Answer: Judo

Q5) Who is the oldest weightlifter to win an Olympic Gold in Weightlifting?

Answer: Lyu Xiaojun

KBC Parimatch Quiz Answers Today 14 November 2022

Advertisements

Q1) Who won the first medal for India at the Tokyo Olympics 2020?

Answer: Mirabai Chanu

Q2) How many official languages are there in UNESCO?

Answer: 6

Q3) In which of the following phenomenon does light bend as it enters a different medium?

Answer: Refraction

Q4) What does a white flag indicate during a war?

Answer: Surrender

Q5) Who has won the US Open Men’s Title 2020?

Answer: Dominic Thiem

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 14 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 14 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link