KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 14 Oct 2021

Also Read | EvoFox Nebula RGB Gaming Headphones Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2021

Q 1. Horticulture is related to which of the following revolution?

A. Golden Revolution
B. Protein Revolution
C. Yellow Revolution
D. Black Revolution

Answer – Golden Revolution

Advertisements

Q 2. Queensberry rules are a code of accepted rules in which sports?

A. Tennis
B. Hockey
C. Cricket
D. Boxing

Answer – Boxing

Q 3. Which of the following is the largest ocean?

A. Atlantic Ocean
B. Indian Ocean
C. Pacific Ocean
D. Arctic Ocean

Answer – Pacific Ocean

Q 4. What is the name of the world’s first female astronaut?

A. Kalpana Chawla
B. Valentina Tereshkova
C. Sirisha Bandla
D. Svetlana Savitskaya

Answer – Valentina Tereshkova

Q 5. Which among the following plan document has a subtitle “Inclusive growth”?

A. 10th Five Year Plan
B. 11th Five Year Plan
C. National Solar Mission
D. Bharat Nirman

Answer – 11th Five Year Plan

Q 6. Who is the author of “Divine Comedy”?

A. George Elioy
B. Dante Alighieri
C. John Milton
D. William Shakespeare

Answer – Dante Alighieri

Advertisements

Q 7. On the bank of Rijupalika river, who attained Kaivalaya?

A. Mahavira
B. Gautam Buddha
C. Kalidas
D. Chanakya

Answer – Mahavira

Q 8. Which state has introduced India’s first city sewage surveillance system?

A. Tamil nadu
B. Karnataka
C. Maharashtra
D. Uttar Pradesh

Answer – Karnataka

Q 9. Which federal state consists of 26 Cantons?

A. Switzerland
B. Mexico
C. Russia
D. Germany

Answer – Switzerland

Q 10. Mughal School has which specific style of painting?

A. Warli Painting
B. North ASian Painting
C. South Asian Painting
D. All of the Above

Answer – South Asian Painting


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link