KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 14 Oct 2022

Read | Redmi A1+ Confirmed to Launch in India on October 14

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2022

Advertisements

Q1) Which of the following is not baked in an oven?

Answer: Squash

Q2) Which is the most populous country in the continent of Africa?

Answer: Nigeria

Q3) Where is the national Defence Academy (NDA) located?

Answer: Khadakwasla


Q4) The National smart cities Mission was launched in which year by the Government of India?

Answer: 2015

Q5) Lifetime-free applies to which of the below IDFC FIRST Bank Credit Cards?

Answer: All of the above

KBC Parimatch Quiz Answers Today 14 October 2022

Advertisements

Q 1. According to Hindu Scriptures, which of these is not one of the names or incarnations of Lord Shiva?

Answer – Vakratunda

Q 2. Ceylon was the former name of which of the following countries?

Answer – Srilanka

Q 3. Which of these countries is not amember of the Commonwealth of Nations?

Answer – Mexico

Q 4. In which Indian State is the ‘Great Himalayalan National park’ located?

Answer – Himachal Pradesh

Q 5. The term “doosra” is most commonly associated with which aspect of Cricket?

Answer – Spin Bowling


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 14 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 14 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link