KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 14 sep 2021

Also Read | How to Fix Fortnite Server Offline Epic Games Launcher?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2021

Q 1. One of the world’s longest earthen dam, Hirakud Dam, is located in which Indian state?

A. Odisha
B. Andhra Pradesh
C. Karnataka
D. West Bengal

Answer – Odisha

Advertisements

Q 2. What is the full form of PAN?

A. Postal Account Number
B. Public Account Number
C. Permanent Account Number
D. Personal Account Number

Answer – Permanent Account Number

Q 3. What is the average lifespan of Platelets in our body?

A. 10-15 Days
B. 5-10 Dayss
C. 15-20 Days
D. 10-12 Days

Answer – 5-10 days

Q 4. Name the bird that can fly backward.

A. Peacock
B. Crow
C. Sparrow
D. Hummingbird

Answer – Hummingbird

Q 5. Khushwant Singh is the author of which of the following book?

A. Dollar bahu
B. Geetanjali
C. We Indians
D. Zest for Life

Answer – We Indians

Advertisements

Q 6. What African country was the first ever to qualify for a World Cup?

A. Nigeria
B. Ethiopia
C. Madagascar
D. Egypt

Answer – Egypt

Q 7. In 1942, which movement was launched by Mahatama Gandhi?

A. Quit India Movement
B. Kheda Movement
C. Champaran Movement
D. Swaraj movement

Answer – Quit India Movement

Q 8. Who is the director of the Hindi film ‘Satya’?

A. Prakash Mehra
B. Ramgopal Verma
C. Yash Chopra
D. Hrishikesh Mukherjee

Answer – Ramgopal Verma

Q 9. Rogan Josh is the signature dish of which cuisine?

A. Awadhi
D. Goan
C. Mughlai
D. Kashmiri

Answer – Kashmiri

Advertisements

Q 10. The Government has selected which company to connect 5,000 village Panchayats with satellite broadband under the BharatNet project?

A. Hughes Communications India
B. Airtel Digital
C. Tata Sky
D. Zing Digital

Answer – Hughes Communications India


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2021”

Leave a Comment

Copy link