×


KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2021

Q 1. Who wrote the book “India Wins Freedom”?

A. Akhilesh Tilotia
B. Amitav Ghosh
C. Maulana Abul Kalam Azad
D. Atal Bihari Vajpayee

Answer – Maulana Abul Kalam Azad

Advertisements

Q 2. The World Bank has suspended aid to which country following a recent millitary coup?

A. Egypt
B. Afganistan
C. Bangladesh
D. Sudan

Answer – Sudan

Q 3. In which of the following film Aditya acted a child artist?

A. Deewana
B. Hum
C. Pardes
D. Raja Hindustani

Answer – Pardes

Q 4. Which country is “Kaiserchmarrn” from?

A. India
B. North-Korea
C. Nepal
D. Austria

Answer – Austria

Q 5. Ranbir Kapoor’s film Saawariya was directed by whom?

A. Imtiaz Ali
B. Anurag Basu
C. Sanjay Leela Bhansali
D. Karan Johar

Answer – Sanjay Leela Bhansali

Q 6. Which insect was thr first living creature to be send into space?

A. Ant
B. Cockroach
C. Beetle
D. Fruit Fly

Answer – Fruit Fly

Advertisements

Q 7. In which year did tennis originally become an Olympic sport?

A. 1896
B. 1800
C. 1801
D. 1895

Answer – 1896

Q 8. Which sector is the backbone of the Indian economy?

A. Service
B. Financial
C. Tourism
D. Agriculture

Answer – Agriculture

Q 9. What is the cultivation of crops with an annual rainfall is less than 750mm called?

A. Rainfed Farming
B. Dry Farming
C. Intensive Farming
D. None of the Above

Answer – Dry Farming

Q 10. Who were the immediate successors of the Mauryas in Magadha?

A. The Pandya Dynasty
B. The Shunga Dynasty
C. The Kushan Dynasty
D. The Satavahana Dynasty

Answer – The Shunga Dynasty


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 16 December 2021

Leave a Comment

Copy link