KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2022

Advertisements

Q1) Which among the following is the world’s highest island

Answer: Green Land

Q2) Areas of which of the following current states did not come under control of Vijayanagar emperor Krishnadeva Raya?

Answer: Maharashtra

Q3) Which of the following is world’s smallest country

Answer: Vatican City


Q4) Which of the following is the largest and the deepest ocean of the world?

Answer: Pacific Ocean

Q5) Which is the highest producer of milk in the world in 2022?

Answer: India

KBC Parimatch Quiz Answers Today 15 December 2022

Advertisements

Q1) Which is the most sensitive organ in our body?

Answer: Skin

Q2) Who is known as the Father of the Indian Constitution?

Answer: Dr. B R Ambedkar

Q3) Agra is situated on the bank of which river?

Answer: Yamuna

Q4) How many players are there in a cricket team?

Answer: 11

Q5) In which city is the statue of liberty located?

Answer: New York City

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 15 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 15 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link