KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 nov 2021

Also Read – Whatsapp Web Image Editor

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2021

Q 1. Where do the fats get stored in the human body?

Answer – Adipose

Advertisements

Q 2. Name the hokey player from Odisha who represented India in the Olympics from 1996 to 2004 and finally bid adieu to international hockey on 2nd may 2010?

Answer – Dilip Tirkey

Q 3. Which of the following author writes in the Kannada Language?

Answer – Masti Venkatesha Iyengar

Q 4. What is the new subsidy per bag of DAP fertilizer set by the Union Gevernment to provide relief to farmers?

Answer – ₹ 1200

Q 5. As a waterfall retreats upstream, it creates a feature called?

Answer – Gorge

Q 6. Where was the Imperial Forest Research Institute set up in 1906?

Answer – Dehradun

Q 7. Which state has the lowest per capita income?

Answer – Bihar

Q 8. Which Bollywood personality has been honoured with the Merly Streep Award for Excellence?

Answer – Aishwarya Rai Bachchan

Advertisements

Q 9. In India, in which year was the Service tax first introduced?

Answer – 1994

Q 10. The Kala Ghoda Arts Festival is associated with which one of the following cities?

Answer – Mumbai


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link