KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2022

Advertisements

Q1) Which Russian revolutionary leader became the first premier of post- imperial Soviet Russia?

Answer: Vladimir Lenin

Q2) Who was the founder of the International Monetary Fund?

Answer: Both A and B

Q3) How many major Salivary glands are there in the human body?

Answer: 3


Q4) What kind of infectious agent causes mumps?

Answer: Virus

Q5) The Great Barrier Reef is located in which country?

Answer: Australia

KBC Parimatch Quiz Answers Today 15 November 2022

Advertisements

Q1) Which of the following instruments is used to measure humidity in the air?

Answer: Hygrometer

Q2) Which nation finished with the most number of medals in the Tokyo Olympics 2020?

Answer: United States of America

Q3) In which year was the first Nobel Prize awarded?

Answer: 1901

Q4) The formation of a hole in the ozone layer is maximum over which of the following regions?

Answer: Antarctica

Q5) What type of acid helps in converting milk into curd?

Answer: Lactic Acid

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 15 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link