KBC Offline Quiz Answers Today 15 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 15 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 Oct 2021

Also Read | EvoFox Nebula RGB Gaming Headphones Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 15 October 2021

Q 1. Which among the following is not a work of Rabindranath Tagore?

A. Chitra
B. The Golden Boat
C. Gora
D. Kapala Kundala

Answer – Kapala Kundala

Advertisements

Q 2. What is the full form of CPI?

A. Current Price Index
B. Consumer Price Index
C. Court Price Index
D. Costomer Price Index

Answer – Consumer Price Index

Q 3. Which cricketer has scored the most Test hundreds ever in Cricket?

A. Sachin Tendulkar
B. Steve Waugh
C. Shane Warne
D. Sunil Gavaskar

Answer – Sachin Tendulkar

Q 4. Which is the largest island on Earth?

A. Denmark
B. Goa
C. Greenland
D. Maldives

Answer – Greenland

Q 5. Which part of the cell is called the powerhouse of the cell?

A. Nucleus
B. Electron
C. Neutron
D. Mitochondria

Answer – Mitochondria

Q 6. What is the scientific name of Bengal Tiger?

A. Panthera tigris tigris
B. Panthera tigris altaica
C. Panthera tigris corbetti
D. Panthera tigris amoyensis

Answer – Panthera tigris tigris

Advertisements

Q 7. At Vallabhi, which jain Council was held?

A. First
B. Second
C. Third
D. Fourth

Answer – Second

Q 8. The marine Aids to Navigation Bill, 2021 Seeks to use”Marine aids to navigation” to replace which term?

A. Marine Vessel
B. Submarine
C. Light House
D. Patrol Vessel

Answer – Light House

Q 9. In which country, Liberation of Saigon Day celebrated on April 30 is a Public holiday?

A. Malaysia
B. Russia
C. Mexico
D. Vietnam

Answer – Vietnam

Q 10. Which Union Ministry has chalked out a four-point strategy to handle the blockage at Suez Canal?

A. Ministry of Petroleum and Natural gas
B. Ministry of Commerce and Industry
C. Ministry of Heavy Industries and Public Enterprises
D. Ministry of External Affairs

Answer – Ministry of Commerce and Industry


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 15 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link