KBC Offline Quiz Answers Today 15 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 15 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 sep 2021

Also Read | How to Fix Fortnite Server Offline Epic Games Launcher?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 15 September 2021

Q 1. On which river in Madhya Pradesh is the Gandhi Sagar Dham built?

A. Narmada
B. Chambal
C. Tapti
D. Ganga

Answer – Chambal

Advertisements

Q 2. Where is the headquarters of the SEBI located?

A. Delhi
B. Kolkata
C. Mumbai
D. Pune

Answer – Mumbai

Q 3. Which mineral helps in the formation of bones?

A. Calcium
B. Vitamin
C. Collagen
D. Potassium

Answer – Calcium

Q 4. The largets mammalian brain belongs to____

A. Dolphin
B. Octopus
C. Blue Whale
D. Sperm Whale

Answer – Sperm Whalte

Q 5. Which of the following author wrote the boook “Rakta Karabi”?

A. Rabindranath Tagore
B. Narendra Modi
C. Amitabh bachchan
D. Kalidas

Answer – Rabindranath Tagore

Advertisements

Q 6. Mahatma Gandhi Ji gave which of the following slogan to people?

A. Go Back to Vedas
B. Quit India
C. Do or Die
D. Vande Mataram

Answer – Do or Die

Q 7. Who was the winner of the 10th italian open title 2021?

A. Novak Djokovic
B. Rafael Nadal
C. Dominic Thiem
D. Stefanos Tsitsipas

Answer – Rafael Nadal

Q 8. Which of the following is a Kharif Crop?

A. Cottun
B. Ragi
C. Jowar
D. All of the above

Answer – All of the above

Q 9. Nagarnar Steel Plan is set up in which state?

A. Chjattisgarh
B. Haryana
C. Himachal Pradesh
D. Delhi

Answer – Chjattisgarh

Advertisements

Q 10. What is the name of the Lord Krishna’s conch shell?

A. Paundra
B. Panchajanya
C. Devdutta
D. Anantavijaya

Answer – Panchajanya


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 15 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link