×


KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 16 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2021

Q1) Who has been appointed as the Chief Executive Officer (CEO) of the Target Olympic Podium Scheme?

Answer: Commodore P.K. Garg

Advertisements

Q2) In which of the following film Amitabh Bachchan shared the screen space with his son Abhishek Bachchan and daughter-in-law Aishwariya Rai Bachchan?

Answer: Bunty and Babli

Q3) Which is the loudest insect in the world?

Answer: Cicada

Q4) Actor Akshay Kumar worked at which place among the following before entering the film industry?

Answer: Restaurant

Q5) Approximately how many cups of tea are drunk in the UK every day?

Answer: 100 Million

Q6) Who was the first captain of independent India’s Olympic Football team?

Answer: Dr. Talimeren Ao

Q7) What is the growing of two or more crops simultaneously on the same field in a definite pattern known as?

Answer: Intercropping

Q8) How often the agricultural census in India is conducted?

Answer: Every 5 years

Q9) Who was the founder of the Nanda dynasty?

Answer: Mahapadma Nanda

Advertisements

Q10) Tirutakkatevar has written which of the following book?

Answer: Jivaka Chintamani


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 17 December 2021

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2021”

Leave a Comment

Copy link