KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 16 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2022

Advertisements

Q1) Who founded the Brahmo Samaj in the year 1828?

Answer: Raja Ram Moha Roy

Q2) How many countries does ‘Grand Trunk Road’ pass through?

Answer: 4

Q3) Who was the first human being to step on the Moon’s surface?

Answer: Neil Armstrong


Q4) Which city is also known as the ‘Pink City’ of India?

Answer: Jaipur

Q5) For receiving a payment, you need to?

Answer: None of the above

KBC Parimatch Quiz Answers Today 16 December 2022

Advertisements

Q1) In which country, did India win an Olympic gold medal in hockey for the first time?

Answer: Amsterdam

Q2) What is the filament of an electric bulb made of?

Answer: Tungsten

Q3) In which city is ‘World Health Organization’ headquarters located?

Answer: Geneva

Q4) Where is the oldest port in India located?

Answer: Kolkata

Q5) Which among the following articles defines the Money Bill?

Answer: Article 110

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 16 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link