KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 16 nov 2021

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2021

Q 1. Which of these is a micronutrient for plants?

Answer – Boron

Advertisements

Q 2. In IPL 2015, which bowler won the Purple Cap, awarded to the player with the highest number of wickets taken during the season?

Answer – Dwayne Bravo

Q 3. Africa has how many tome zones?

Answer – 6

Q 4. Which among the following Sikh Gurus introduced the Gurmukhi Script?

Answer – Guru Angad Deva

Q 5. Who was the Chairman of the first Finance Commission?

Answer – K.C. Neogy

Q 6. Which of the following book is a collection of the speeches of A. B. Vajpayee?

Answer – Three Decades in Parliament

Q 7. Which of the following is not a name of Indian Railway?

Answer – Lal Pari Express

Q 8. In the 2nd battle of Panipat in 1556, Hemu Vikramaditya defeated whom?

Answer – Akbar

Advertisements

Q 9. The Amazon River is connected to which major ocean?

Answer – Atlantic Ocean

Q 10. Which regurator in India has formed a committee to relook its information and security guidelines?

Answer – IRDAI


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 17 November 2021

Leave a Comment

Copy link