KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 16 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2022

Advertisements

Q 1. What country has 27 stars on its flag?

Answer – Brazil

Q 2. Prof. Amartya Sen has earned worldwide distruction in which fields?

Answer – Economics

Q 3. What is the currency of Serbia country?

Answer – Serbian Dinar


Q 4. Which mineral needed for generation of nuclear power?

Answer – Uranium

Q 5. Thomas Cup and Uber Cup are prestigious truphies of ______.

Answer – Badminton

KBC Parimatch Quiz Answers Today 16 November 2022

Advertisements

Q 1. What is the capital of Pakistan?

Answer – Islamabad

Q 2. Which African country’s flag features its national bird, the grey crowned crane?

Answer – Uganda

Q 3. Hariprasad Chaurasia is a renowned player of which instrument?

Answer – Flute

Q 4. Where is the headquarters of International Monetary Fund Located?

Answer – Washington

Q 5. Which is the staple for at least half of the world’s population?

Answer – Maize

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 16 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 16 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link