KBC Offline Quiz Answers Today 16 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 16 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 sep 2021

Also Read | iPhone 13 Series Price Announced! Check Price Here

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 16 September 2021

Q 1. Who is know as the mothor of King Bharat?

A. Menaka
B. Ganga
C. Shakuntala
D. Parvati

Answer – Shakuntala

Advertisements

Q 2. Which was the debut movie of Abhishek Bachchan?

A. Refugee
B. Main Prem ki Deewani Hoon
C. Run
D. None of the Above

Answer – Refugee

Q 3. Who is the former civil servant to recomend a basic living wage?

A. Alok Kumar Aathur
B. C V Ananda Bose
C. Santosh Kumar Gangwar
D. Apurva Chandra

Answer – C V Ananda Bode

Q 4. Gatte ki Sabzi a part of which cuisine?

A. Mughlai
B. Punjabi
C. Rajsthani
D. Awadhi

Answer – Rajsthani

Advertisements

Q 5. Which of the following Buddhist sripture deals in the moral code of conduct?

A. Abhidhamma Pitaka
B. Vinaya Pitaka
C. Sutta Pitaka
D. None of the Above

Answer – Vinaya Pitaka

Q 6. Which of the following books is written by Mohan Rakesh?

A. Samantar
B. Ranchtantra
C. Samidha
D. Adhe-Adhure

Answer – Adhe-Adhure

Q 7. How many muscles are in each ear of a cat?

A. 32
B. 12
C. 6
D. 41

Answer – 32

Q 8. Which is the largetst internal organ in the human body?

A. Brain
B. Kidney
C. Lungs
D. Liver

Answer – Liver

Q 9. Who is the Current Finance Minister of Maharashtra?

A. Ajit Pawar
B. Sharad Pawar
C. Sudhir Mungantiwar
D. Rajesh Tope

Answer – Ajit Pawar

Advertisements

Q 10. Which is the world’s smallest country?

A. Canada
C. Vatican City
D. Maldives
D. Russia

Answer – Vatican City


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 16 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

1 thought on “KBC Offline Quiz Answers Today 16 September 2021”

Leave a Comment

Copy link