×


KBC Offline Quiz Answers Today 17 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 17 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 17 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 17 December 2021

Q 1. Which country won the prestigious badminton title “Thomas Cup Men 2021”?

A. China
B. India
C. Indonesia
D. Japan

Answer – Indonesia

Advertisements

Q 2. Dialysis is used to perform the function of what?

A. Lung
B. Heart
C. Liver
D. Kidney

Answer – Kidney

Q 3. What is the name of the TV serial in which actor Shahrukh Khan made his television debut?

A. Fauji
B. Chandrakanta
C. Tara
D. Hum Log

Answer – Fauji

Q 4. Taimur is the name of the son of which popular Bollywood couple?

A. Shahrukh-Gauri
B. Saif-Kareena
C. Akshay-Twinkle
D. Ajay-Kajol

Answer – Saif-Kareena

Q 5. Lactine protien is found in which of thw following?

A. Milk
B. Rice
C. Peanuts
D. Butter Milk

Answer – Peanuts

Q 6. In 1983, who became the first India woman footballer to win an Arjuna Award?

A. Oninam Bembem Devi
B. Shanti Mullick
C. Loitonbam Ashalata Devi
D. Aditi Chauhan

Answer – Shanti Mullick

Q 7. Which is the largest butterfly in the UK?

A. Purple Emperor
B. Small Blue
C. Holly Blue
D. Swallowtail

Answer – Swallowtail

Advertisements

Q 8. Kanchipuram is known as what?

A. Golden City
B. Lake City
C. City of Thousand Temples
D. Orange City

Answer – City of Thousand Temples

Q 9. Which of the following book was written by Graham Greene?

A. O’ jerusalem
B. The Power the Glory
C. Crisis in India
D. Of Human Bondage

Answer – The Power the Glory

Q 10. The minister of the Gahadvala King Govindachandra and author of kalpadrma was _?

A. Apararka
B. Chandesvara
C. Lakshmidhara
D. Vijnanesvara

Answer – Lakshmidhara


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 17 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 18 December 2021

Leave a Comment

Copy link