KBC Offline Quiz Answers Today 17 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 17 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 17 nov 2021

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 17 November 2021

Q 1. Which of the following is an ediable underfround stem?

Answer – Ginger

Advertisements

Q 2. Who is the organizer of the Indian Premier League tournament?

Answer – BCCI

Q 3. When did become a member of the International Monetary Fund (IMF)?

Answer – 1945

Q 4. Who wrote the line, “A thing of beauty is a joy forever” in this poem “Endymion”?

Answer – John Keats

Q 5. The equator passes through which of the following African lake?

Answer – Victoria

Q 6. The “Ring of Fire” is a string of volcanoes in and arround what ocean?

Answer – Pacific Ocean

Q 7. What are churros traditionally served with?

Answer – chocolate

Q 8. “Who among the following has written Bangladesh national anthem” ” Amar Sonar Bangla”?

Answer – Rabindranath Tagore

Advertisements

Q 9. Who was the first Indian ruler who had territory outside India?

Answer – Kanishka

Q 10. Which organization has released the Report on Currency and Finance (RCF)?

Answer – RBI


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 17 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 18 November 2021

Leave a Comment

Copy link