KBC Offline Quiz Answers Today 17 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 17 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 17 Oct 2022

Read | Redmi A1+ Confirmed to Launch in India on October 14

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 17 October 2022

Advertisements

Q1) Human beings can be categorised as which of the following?

Answer: Heterotrophs

Q2) What is the standard unit of pressure?

Answer: Pascal

Q3) Which of the following type of soil will form a colloidal solution when mixed with water?

Answer: Clay


Q4) Which of these is observed as the “World Teacher’s Day”?

Answer: 5th October

Q5) Consumers loungh access benigits come with which of the below IDFC FIRST Bank Credit Cards?

Answer: All of the above

KBC Parimatch Quiz Answers Today 17 October 2022

Advertisements

Q 1. Which is the world’s most visited country according to annual international tourist arrivals?

Answer – France

Q 2. In India, the National Highway milestone are painted with of the following colours?

Answer – Yellow

Q 3. Whom did Babur defeat to eastablish the Mughal Empire in the Indian Subcontinent?

Answer – Ibrahim Lodhi

Q 4. In the E-waste generated by mobile phones, which metal is found most abundantly?

Answer – Copper

Q 5. The 2022 National Games of India were recently held in which state?

Answer – Gujarat


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 17 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 17 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link