KBC Offline Quiz Answers Today 17 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 17 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 sep 2021

Also Read | iPhone 13 Series Price Announced! Check Price Here

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 17 September 2021

Q 1. India lost to which non-Test playing nation for the first time in an iternational math?

A. Canada
B. Sri Lanka
C. East Africa
D. Zimbabwe

Answer – Sri Lanka

Advertisements

Q 2. Which among the following is not a source of tax revenue?

A. Export Duty
B. Stamp Fee
C. Registration Fee
D. Divident of Public sector enterprices

Answer – Divident of Public sector enterprices

Q 3. Surology is the study of which of these reptitles?

A. Turtle
B. Snake
C. Lizard
D. Crocodiles

Answer – Lizards

Q 4. Which is the highest peak of the Uttarakhand state?

A. Nanda Kot
B. Nanda Devi
C. Dronagiri
D. Kalsubai

Answer – Nanda Devi

Q 5. Which animal survives on a diet of eucalyptus leaves?

A. Panda
B. Moneky
C. Koala
D. Kangaroo

Answer – Koala

Advertisements

Q 6. Which of the following book is written by M.J. Akbar?

A. Kashmir-Behind the vale
B. Ahde-Adhure
C. Me Maza
D. Devdas

Answer – Kashmir-Behind the vale

Q 7. Tuluva Narasa | the ruler of the Vijayanagara Empire for the peiod 1491-1503 belonged to which dynasty?

A. Saluva Dynasty
B. Sangama Dynasty
C. Tuluva Dynasty
D. Aravindu Dynasty

Answer – Tuluva Dynasty

Q 8. The Rabi crops are sown in which months?

A. March-April
B. October-November
C. June-July
D. January-Fabruary

Answer – October-November

Q 9. The Cabinet approved the MoU between India and which country in the Solar sector?

A. Germany
B. Sri Lanka
C. Nepal
D. Uzbekistan

Answer – Uzbekistan

Advertisements

Q 10. Who is the father of “Vrishaketu”?

A. Karna
B. Arjun
C. Bhim
D. Kripacharya

Answer – Karna


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 17 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link