KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 18 nov 2021

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2021

Q 1. Which cell contains light-absorbing pigment in plant cell?

A. Protons
B. Nucleus
C. Chloroplast
D. Chromoplast

Answer – Chloroplast

Advertisements

Q 2. Where were the humns of Rigveda composed?

A. Punjab
B. Gujarata
C. Rajasthan
D. Uttar Pradesh

Answer – Punjab

Q 3. The Government od India has proposed to partner with which institute for creating a Centre of Excellence in Gaming?

A. NITI Aayog
B. IIT Bombay
C. Microsoft
D. Nvidia

Answer – IIT Bombay

Q 4. A group of island closely scattered in a body of water is known as?

A. Isthmus
B. Atoll
C. Archipelago
D. Island Ring

Answer – Archipelago

Q 5. Which of the following state is famous for Cuises?

A. Bihar
B. Goa
C. Kerala
D. Maharashtra

Answer – Goa

Q 6. The Sangai Festival is celebrated in which of the following Indian state?

A. Assam
B. Manipur
C. Mizoram
D. Nagaland

Answer – Manipur

Advertisements

Q 7. Where was the final of IPL 2009 played?

A. Johannesburg
B. Abu Dhabi
C. Mumbai
D. Bengaluru

Answer – Johannesburg

Q 8. Which of the following book is written by M.O. Mathai?

A. Gandhi and Stalin
B. History
C. Reminiscences of the Nehru Age
D. The Glass Palace

Answer – Reminiscences of the Nehru Age

Q 9. According to Hindi Mythology, who is the father of Kamsa?

A. Ugeasena
B. Kalpa
C. Shiksha
D. Chhanda

Answer – Ugeasena

Q 10. Soils host how much of the world’s biodiversity?

A. One-fourth
B. Full
C. Half
D. Quater

Answer – Quater


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 18 November 2021

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2021”

Leave a Comment

Copy link