KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 18 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2022

Advertisements

Q1) What is the national currency of Bermuda?

Answer: Bermuda Dollar

Q2) Human being are referred to as Homospinens, which of the following devices is referred to as Silico Sapien?

Answer: Computer

Q3) Which African country is the largest producer of CoCoa?

Answer: Ivory Coast


Q4) Where are data and programmes stored when the processor uses them?

Answer: Main Memory

Q5) How does energy transfer from the Sun to Earth and the atmosphere?

Answer: Electromagnetic Waves

KBC Parimatch Quiz Answers Today 18 November 2022

Advertisements

Q1) What is the national currency of France?

Answer: Both A and C

Q2) How many stars does the Malaysian flag have?

Answer: 14

Q3) What is the national currency of Azerbaijan?

Answer: Azerbaijani Manat

Q4) The first atomic theory was proposed by which of the following physicistes?

Answer: John Dalton

Q5) Which of these is known for the invention of a Paper Bag?

Answer: Margaret E. Knight

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 18 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 18 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link