KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 18 Oct 2021

Also Read | TAGG Verve Ultra Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2021

Q 1. In which country are the Great Bear Lake and Great Slave lake located?

A. Canada
B. Japan
C. Germany
D. New Zealand

Answer – Canada

Advertisements

Q 2. Which of the following Indian film directors is also a choreographer?

A. Divya Khosla Kumar
B. Zoya Akhtar
C. Meghna Gulzar
D. Farah Khan

Answer – Farah Khan

Q 3. Which is the largest State of India?

A. Madhya Pradesh
B. Andhra Pradesh
C. Rajasthan
D. Maharashtra

Answer – Rajasthan

Q 4. Who is the current Finance Minister of India?

A. Manmohan Singh
B. Arun Jaitley
C. Piyush Goyal
D. Nirmala Sitaraman

Answer – Nirmala Sitaraman

Q 5. Which State Launched the Talent Search Campaign in the area of Sports?

A. madhya Pradesh
B. Maharashtra
C. Karnataka
D. Uttar Pradesh

Answer – Madhya Pradesh

Q 6. Which state government along with WWF-India conducted the first organized censurs for the conservation of Indus Dolphins?

A. Odisha
B. Kerala
C. Punjab
D. Maharashtra

Answer – Punjab

Advertisements

Q 7. Which of the following book is written by Jawaharlal negru?

A. Divine Comedy
B. Glimplses of World History
C. We the People
D. Wings of Fire

Answer – Glimplses of World History

Q 8. Romans Built which of the following temple at Muziris?

A. Temple of Augustus
B. Temple of Lord Ganesha
C. Temple of Lord Shiva
D. Temple of Lord Vishnu

Answer – Temple of Augustus

Q 9. How many countries are there in Africa?

A. 51
B. 50
C. 53
D. 54

Answer – 54

Q 10. In which year ISRO was established?

A. 1967
B. 1968
C. 1969
D. 1965

Answer – 1969


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link