KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 18 Oct 2022

Read | Moto e22s Launched with Waterproof Feature at Budget Segment

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2022

Advertisements

Q1) Who directed the first Indian feature film “Raja harishchandra”?

Answer: Dadasaheb Palke

Q2) What is the sum of the measures of angles of a convex quadrilateral?

Answer: 360 Degree

Q3) What are the tiny pores present on the surface of leaves through which gaseous exchange occurs called?


Answer: Stomata

Q4) Which continent is the largest producers of iron?

Answer: Europe

Q5) Which of the following animal is a mammal?

Answer: Bat

KBC Parimatch Quiz Answers Today 18 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following is the deepest gold mine in the world?

Answer – Mponeng Gold Mine

Q 2. Which of the following is not the name of a tree?

Answer – Porcupine

Q 3. What is the green pigment present in the leaves of plants called?

Answer – Chlorophyll

Q 4. Silicon is obtained from which of the following minerals?

Answer – Quartz

Q 5. Following the assassination of Mahatma Gandhi, Mohammed Rafi wrote which of the following songs to pay tribute to him?

Answer – Bapu ki Amar Kahani


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 18 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 18 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link