KBC Offline Quiz Answers Today 19 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 19 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 19 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 19 December 2022

Advertisements

Q1) Nilambur Teak which has been granted Geographical Indication status, has its origin in the state of which of the following?

Answer: Kerala

Q2) Which one is the largest and highest plateau in the world?

Answer: Tibetan Plateau

Q3) Keep your financial information safe by?

Answer: Changing your passwords periodically


Q4) Who invented the telephone?

Answer: Alexander Graham Bell

Q5) Which pass connects Mumbai to Nashik?

Answer: Thal Ghat

KBC Parimatch Quiz Answers Today 19 December 2022

Advertisements

Q1) ‘Greco-Roman’ is a term associated with which sports?

Answer: Wrestling

Q2) In which of the following city, ‘Elephant Festival’ is celebrated annually?

Answer: Jaipur

Q3) What is Parsi New Year known as?

Answer: Navroz

Q4) The folk painting ‘Madhubani’, is popular in which of the following state?

Answer: Bihar

Q5) ‘Giddha’ is a form of dance associated with which state?

Answer: Punjab

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 19 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 19 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link