KBC Offline Quiz Answers Today 19 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 19 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 19 nov 2021

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 19 November 2021

Q 1. BBC Indian Sportswoman of the Year award for 2021 has been won by WHOM?

A. Dutee Chand
B. Koneru Humpy
C. Rani Rampal
D. Manu Bhaker

Answer – Koneru Humpy

Advertisements

Q 2. Which colour cap is awarded to the player for scoring the most runs in the IPL?

A. Orange
B. Purple
C. Red
D. Green

Answer – Orange

Q 3. In which layer of soil are most of the orange matter located?

A. Parent soil
B. Subsoil
C. Tosoil
D. None of the Above

Answer – Topsoil

Q 4. Malaria can be cured with a drug extracted from which of the following tree?

A. Belladonna Tree
B. Cinchona Tree
C. Oak Tree
D. Neem Tree

Answer – Cinchona Tree

Q 5. An eatury is an area where a freshwater river or stream meets with what from the following?

A. Mountains
B. Lake
C. Ocean
D. Drainage

Answer – Ocean

Q 6. The Popular TV Serieal “Neem Ka Ped” was written by whom?

A. Dr. Rahi Masoom Raza
B. Sharad Joshi
C. Ashapurna Devi
D. Harivansh rai Bachchan

Answer – Dr. Rahi Masoom Raza

Advertisements

Q 7. Which empire lasted the longest among the following?

A. The Pala Dunasty
B. The Pratihara Dunasty
C. The Rashtrakuta Dynasty
D. The Sena Dynasty

Answer – The Rashtrakuta Dynasty

Q 8. Madai Festival is a trible festival of which among the following states?

A. Assam
B. Chattisgarh
C. Manipur
D. Bihar

Answer – Chattisgarh

Q 9. Which of the following states is famous for Houseboats?

A. Bihar
B. Goa
C. Kerala
D. Maharashtra

Answer – Kerala

Q 10. Bairam Khan was the Commander in Chief of wich King?

A. Aurangzeb
B. Shah Jahan
C. Sher Shah Suri
D. Akbar

Answer – Akbar


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 19 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 19 November 2021

Leave a Comment

Copy link