KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 19 Oct 2021

Also Read | TAGG Verve Ultra Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2021

Q 1. At Tokyo Olympics 2020, singer Ananya Birla teamed up with which composer for the official cheer song of the Indian contingent titled “Hindustani Way”?

A. Amit Trivedi
B. Pritam
C. Vishal-Shekhar
D. A.R. Rahman

Answer – A. R. Rahman

Advertisements

Q 2. Which City will host the Durand Cup 2021?

A. Kolkata
B. Mumbai
C. Dehradun
D. Hyderabad

Answer – Kolkata

Q 3. The consept of gravity was discovers by which famous physicist?

A. Thomas Edison
B. Stephen Hawking
C. Albert Einstein
D. Isaac Newton

Answer – Isaac Newton

Q 4. The famous book : The general Theory of Employment, Interest and Money” is written by which author?

A. Jean-Baptise Say
B. John Cairncross
C. John Maynard Keynes
D. Narendra Modi

Answer – John Maynard keynes

Q 5. Who propounded the opportunity cost theory of international trade?

A. Ricard
B. Marshall
C. Heckscher & Ohlin
D. Gottfried Haberler

Answer – Gottfried Haberler

Q 6. Who discovered the planet Uranus?

A. William Herschel
B. Copernucus
C. Galieo
D. F. Hoyle

Answer – William Herschel

Advertisements

Q 7. Snaked, Turtle, Lizards and Crocodiles fall under which category of animals?

A. Aves
B. Amphibian
C. Pisces
D. Reptile

Answer – Reptile

Q 8. Which Jain Council was held at Pataliputra?

A. First
B. Second
C. Third
D. Forth

Answer – First

Q 9. Which institution Conducted the first LiDAR-based project to map water requirement within forest areas?

A. ISRO
B. WAPCOS
C. NPCC
D. NHAI

Answer – WAPCOS

Q 10. Which of the following is britain’s busiest railway station in terms of services, with more than 2,000 trains a day passing through?

A. Victoria
B. London Bridge
C. Clapham Junction
D. Liverpool Street

Answer – Clapham Juction


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link