KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 19 Oct 2022

Read | Moto e22s Launched with Waterproof Feature at Budget Segment

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2022

Advertisements

Q1) Which metal is often called the backbone of the modern industry?

Answer: Steel

Q2) Which one of the following is an animal product?

Answer: Honey

Q3) Which of the following benifits do IDFC FIRST bank Credit Cards offer?

Answer: All of the above


Q4) Which of the following is a famous bird sanctury?

Answer: Bharatpur Sanctuary

Q5) Which of the following was the first colour film in India?

Answer: Kisan Kanya

KBC Parimatch Quiz Answers Today 19 October 2022

Advertisements

Q 1. Who is known as the “Father of Indian Cinema”?

Answer – Dadasaheb Phalke

Q 2. What is the food making process in plants known as?

Answer – Photosynthesis

Q 3. Which of the following sports does not require a ball?

Answer – Swimming

Q 4. Which one of the following is not a wild animal?

Answer – Goat

Q 5. In Economic terms, which of these is a type of secondary activity?

Answer – Coal mining industry


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 19 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link