KBC Offline Quiz Answers Today 2 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 2 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 2 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 2 December 2021

Q 1. The cabin in which pilots of a plane sit is called as?

A. Fuselage
B. Engine
C. Bussiness
D. Cockpit

Answer – Cickpit

Advertisements

Q 2. What is ‘Ghee’?

A. A flour made of chickpraks
B. A type of chutney
C. A type of clarified butter
D. A vegetable

Answer – A type of clarified butter

Q 3. India’s biggest Kidney Dialysis Hospital has been inaugurated at which place in Delhi?

A. Red Fort
B. Balasahib Gurudwara
C. Mahnu Ka Tila
D. India Gate

Answer – Balasahib Gurudwara

Q 4. In Which city is the headquarters of the International Ice Hockey Federation based?

A. Zurich, Switzerland
B. Montreal, Canada
C. Chicago, The United States
D. London, England

Answer – Zurich, Switzerland

Q 5. Which probe of NASA orbiting Jupiter has found that the planet’s Great Red Spot is Deeper than scientists has previously thought?

A. Orion
B. Opportunity
C. Voyager 1
D. Juno

Answer – Juno

Q 6. In which type of economy, all productive resources are owned and controlled by the government?

A. Dual
B. Socialist
C. Mixed
D. Capitalist

Answer – Socalist

Q 7. Who among the following is the author of the book ‘Katha Kaho Urvashi’?

A. R.K. Karanjia
B. Michael hammer
C. Pipul Jaykar
D. Dalip Kaur Tiwana

Answer – Dalip Kaur Tiwana

Advertisements

Q 8. Which one is the unique weapon of Lord Shri Krishna?

A. Gandiva
B. Kaumodaki
C. Sudarshana Chakra
D. Parashu

Answer – Sudarshana Chakra

Q 9. What is a dish that has rice and coconut as the main ingredients?

A. Masala Rice
B. Coconut Rice
C. Palak Chaval
D. Chaval

Answer – Coconut Rice

Q 10. Among the following, wich food contains Vitamin D?

A. Mushroom
B. Fatty Fish
C. Egg Yolks
D. All the Above

Answer – All the Above


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 2 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 3 December 2021

Leave a Comment

Copy link