KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 2 nov 2021

Also Read – Best Photo Edit Karne Wala Apps

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2021

Q 1. Loius Fischer wrote which of the following book?

A. Gandhi and Stalin
B. History
C. Kadambari
D. Life of Pi

Answer – Gandhi and Stalin

Advertisements

Q 2. Which of the following disease is caused by fungus?

A. Roundworm
B. Ringworm
C. Tapeworm
D. Filaria

Answer – Ringworm

Q 3. Which city lies on the western shore of the Caspian Sea?

A. Sochi, Russia
B. Istanbul, Turkey
C. Tel Avaiv, Israel
D. Baku, Azerbaijan

Answer – Baku, Azerbaijan

Q 4. Name the Bayern Munich player who was awarded with Europe’s Golden Shoe 2021?

A. Marc Roca
B. Robert Lewandowski
C. Jamal Musiala
D. Benjamin Pavard

Answer – Robert Lewandowski

Q 5. How many banks were natonalized in 1969?

A. 17
B. 20
C. 10
D. 14

Answer – 14

Q 6. Name the American golfer who became the oldest player to win the 2021 PGA Championship?

A. Jack Nicklaus
B. Phil Mickelson
C. Dustin Johnson
D. Justin Thomas

Answer – Phil Mickelson

Advertisements

Q 7. National Anti-Doping Agency (NADA) has selected which Bollywood actor as its brand ambassador?

A. Akshay Kumar
B. Salman Khan
C. Suniel Shetty
D. Imran Hashmi

Answer – Suniel Shetty

Q 8. In which year did all India Football Federation get Fifa affilliation?

A. 1952
B. 1940
C. 1945
D. 1948

Answer – 1948

Q 9. Which new championship was introduced in the Commonwealth Games 1998 held in Malayshia?

A. Hockey
B. Football
C. Cricket
D. Boxing

Answer – Hockey

Q 10. Which Ministry set up the not-for-profit company “Digital India Corporation”?

A. Ministry of Home Affairs
B. Ministry of Electronics and IT
C. Ministry of Finance
D. Ministry of Corporate Affairs

Answer – Ministry of Electronics and IT


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link